Afstemming/reading

Wat je vraag ook is, in jou vinden we het antwoord

Kinderen
Je wil graag dat jouw kind blij en gelukkig is. Soms zit er iets in de weg, dat zich uit in boosheid, slechte concentratie, problemen met zindelijkheid, huilbuien, slapeloosheid of andere dingen waar je je zorgen over maakt. Je weet misschien niet wat de oorzaak is en kinderen kunnen dat niet altijd zelf vertellen.

Volwassenen
Ook bij volwassenen kan er van alles spelen en ook zij kunnen niet altijd (zelf) aangeven wat er is. Zit je niet lekker in je vel en weet je niet goed waarom? Of heb je een vraag waar je zelf niet uitkomt? Ik kan je hierbij helpen. Soms is daarvoor contact met overledenen of met gidsen nodig, soms weet de ziel het antwoord. Samen helpen we je verder in je leven, zodat je een volgende stap in je ontwikkeling kunt zetten.

Praten op zielsniveau verheldert

Door op de energie van jou of je kind af te stemmen, kan ik bij dit soort problemen helpen.

Wat doe ik

Luisterkind afstemming
Met een foto en naam maak ik een Luisterkind afstemming. Je hoeft niet naar mij toe te komen, we praten op zielsniveau met elkaar. We kijken samen waar de knelpunten zitten. Meestal worden deze wel duidelijk en vaak kunnen we problemen op dat moment oplossen. Soms zijn vervolgstappen nodig, en inspanning van de ouders of hulpverleners. Altijd gaat het om wat de ziel zelf wil vertellen, het gesprek wordt geleid door degene waar de afstemming voor is. Ook als er geen problemen zijn kan een afstemming inzicht geven. Soms wil je gewoon weten hoe het met je kind gaat of hoe het zich voelt. Dit kan zelfs al met een kindje in je buik. En natuurlijk is het ook voor volwassenen prettig om op zielsniveau gehoord te worden. Je kunt met een afstemming ook informatie krijgen over vorige levens, of over een auralifter.

Met een foto en naam maak ik een afstemming
Je hoeft niet naar mij toe te komen. Je mailt me een foto met de naam en ik schrijf voor je op wat ik te horen krijg. Deze afstemming bevat inzichten, maar vaak ook handvaten of tips. Meestal is de boodschap helder en duidelijk, maar het kan ook nog wat meer tijd nodig hebben voor je de hele boodschap mag begrijpen. Het kan ook confronterend zijn, als je te horen krijgt dat er iets is wat jij kunt veranderen.

Geboortebegeleiding
Ben je zwanger? Je kunt je kindje al voor de geboorte leren kennen. Zo heb je op een andere manier contact dan met een echo. Je krijgt onder andere een beter beeld van hoe jouw kindje zal zijn, hoe het zich in de buik voelt, hoe het tegen de bevalling aan kijkt. De geboortebegeleiding bestaat uit vier afstemmingen. De eerste doen we rond de 28 weken, daarna iedere week. De laatste afstemming is rond de 32 weken. Ook deze afstemmingen zijn op afstand, we maken wel een afspraak hiervoor. Het is voor jou een moment samen met je kind, tijdens de afstemming ben jij in rust. Je kunt zelf vragen stellen en de laatste afstemming is een persoonlijke brief van je kind. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een losse afstemming.