Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energiebanen op het hoofd. Ik raak de 32 punten op je hoofd zacht aan, waardoor de energie gaat stromen en vastzittende energie wordt losgelaten. Daardoor wordt de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, vermoeidheid, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel, lekker onder een dekentje. Het is een zeer ontspannen behandeling. Je merkt de fysieke of mentale veranderingen het sterkst na 3 á 4 weken.

Volwassenen (60 tot 90 minuten)  € 80,-
Kinderen tot 12 jaar (30 tot 45 minuten)  € 40,-

Voor kinderen en volwassenen

Ik werk met kinderen (zelfs al voor de geboorte) en volwassenen. Een luisterkind afstemming of reading kan ook op personen die niet kunnen verwoorden wat er in hen omgaat vanwege een (verbale of geestelijke) beperking, of op dieren en overledenen. Iedereen die gehoord wil worden. Vanaf 10 jaar moet een kind zelf toestemming geven voor de afstemming.